Blandad-kompott-helgen


Sicket fredagsklipp! Två kronor per majskolv. Passar alldeles ypperligt ihop med smarrig burgare och Prosecco.


Som matsällskap hade jag Dan och Lovisa. Inte fy skam. Senare dök även Kalle upp. Och i spelrummet / musikrummet / gästrummet satt David and friends och just…spelade. FIFA14 serrni. Mycket offside där.


Jag fredagsfestade till det med nyinköpt glittrig klänning. Allt ljus på mig liksom, sparkle sparkle. Efter mat och häng drog jag och Lovisa vidare mot Pustervik där Instant och Fred Perry hade någon liten minifestival. Iberia, Postiljonen och Azure Blue uppträdde. Öl dracks. Ben dansade och svängdes runt. På vägen hem hittade jag en kotte i en bur som självklart fick en egen sång. Den kan ni hitta i mitt Instagramflöde. Sjukt bra.


Lördagen började lite segt. Men efter lite andningspaus på balkongen vaknade jag till liv.


Appropå balkongen. Jag har planterat om där nu. Höstigt.


Och lite mindre knarkarkvartigt.


Mellanlandade på Minnebandyn där vår kund Frontbilar sponsrade Patrik Sjöbergs lag, i just (just in case meaning) innebandy. Det är en kändistät turnering och kvällsbankett med auktion av t ex Zlatans tröja, där pengarna går till BRIS. Fint.


Kvällens höjdpunkt var att träffa alla dessa tjejer! Tjöta och sen äta gött på Deli Deli. Samt avsluta på Mangiamo och JGs där vi åt en US. JGs står för Järnvägsgrillen och US står för Ungdomsspecial, en kvalitetsrätt vi åt när vi var just ungdomar. Något min kära mor gärna påpekade dagen efter, att jag borde beställt en TS i i stället, Tantspecial. Hon är rolig hon.


Jag fick testa att vara brunett för en stund. Visst ser det helt naturligt ut – en bredaxlad brunett liksom.


Eller för att riktigt lattja till det…
I love (fall in love synonym) Photoshop. I love my Photoshopskills.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply