Bara för en natt – Lloret de Mar

Det är rätt fint att se tillbaka på semestern och de utflykter & resor vi gjorde. En inser hur gött vi hade det, vilket känns bra såhär nu när regnet strilar ner utanför fönstret och hösten kryper närmare. Och jag upptäckte att jag inte är riktigt klar med vår Spanienresa vi gjorde där i slutet av juli. Det förra inlägget handlade om vår båtutflykt längst kusten och här kommer ett kort litet inlägg om när jag och David snörade på oss partypjucksen för att ta oss an Llorets bargator.

lloret-03-01

Vi började med att ta oss en stänkare uppe på takterassen

lloret-03-02

Lugnt och skönt samt med en utsikt som hette duga

lloret-03-03

När mörkret smög sig på var det dags att bege sig ner i vimlet

lloret-03-04

Och vad passar inte bättre än att bowla! Ja jag vet, det är exakt det som alla andra partykids gör när de är på festresa (hej ironi). Så vi var mer eller mindre ensamma där i bowlinghallen – vilket inte gjorde oss så mycket.

lloret-03-04b

David visade vart skåpet skulle stå. Eller ja, han visade repkäglorna att det minsann går att trassla till sig när det smäller hårt om strikarna. För ja, käglorna var fästa vid rep som hissade upp dem mellan varje slag, en liten annorlunda anordning måste sägas.

lloret-03-05

Jag briljerade i första omgången och vann faktiskt över David med hela 19 käglor! Fick ett toppresultat på 164 vilket är rekord för mig och faktiskt ett helt ok resultat för de som kan det där med bowling. Eller ja, det är väl kanske deras bottennivå, men ändå – hurra för mig!

lloret-03-06

Efter ett antal bowlingomgångar strosade vi ut på partygatan, vi pratade med inkastare som verkade lobotomerade och insåg att här orkar vi inte riktigt vara. Så vi satte oss på ett taco-hak, drack stor öl, blev lite tipsy och pratade om Beyoncé, feminism och annat vettigt. Ja jag tror faktiskt att klockan var flera timmar över midnatt innan vi somnade gott i hotellsängen. Sicka partykids vi är va!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply