Badrumsrenovering – budgetstyle

badrumsrenovering-01

Nu är den klar – min badrumsrenovering! Eftersom vår hyresvärd inte längre kunde erbjuda ett helrenoverat badrum fick jag ta saken i egna händer och budgetrenoveringen var ett faktum. Men jag tycker ändå att det blev rätt så bra, med små medel kommer en långt!

Tyvärr fick den ”fantastiska” aprikosfärgade plastmattan vara kvar, likaså de halvkaklade väggarna, för som jag har drömt om helkaklat och golvklinkers. Men det var bara att göra det bästa av situationen och i detta fall stavas det:

badrumsrenovering-03

– Nytt duschdraperi samt hängen –

badrumsrenovering-05

– Gröna växter –

badrumsrenovering-02

– Kakeldekor –

badrumsrenovering-06

– Rund spegel och nysprayad pall med toarullskorg –

badrumsrenovering-07

– Ny skåpsinredning som jag bara LÖÖÖVAR –

badrumsrenovering-04

För visst blev resultatet bra?

Det krävdes en helg av arbete kanske (med paus för kaffe, lunch, promenader och öl), då det tog sin tid att sätta upp kakeldekoren samt köpa in de nya prylarna. Spenderade kanske totalt tusen kronor på allt material och inredning. Helt ok ändå!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  karoline
  17 februari 2016 at 11:18

  Men vad SNYGGT det blev! Bra jobbat! väldigt härligt duschdraperi må jag säga, var hittade du det? Kram

  • Reply
   Helly
   18 februari 2016 at 19:33

   Thanks! Draperiet är från Lagerhaus, men är osäker på om det finns kvar, då det började sina både i butik och på nätet.

 • Reply
  mamma Marie
  17 februari 2016 at 20:18

  Jättefint!

 • Reply
  Vicky
  18 februari 2016 at 00:53

  vad grym du är! det blev en stor skillnad helt klart, älskar speciellt att draperiet går utanför sådär och skapar värsta djungeln. <3

  • Reply
   Helly
   18 februari 2016 at 19:34

   Tackar, det var verkligen värt mödan! Gillar också draperiet, lyckades norpa åt mig en av de sista exen verkar det som 😉

 • Reply
  Louise
  18 februari 2016 at 10:40

  Tjusigt! En fråga, hur många sprayburkar går det åt till en stol?

  • Reply
   Helly
   18 februari 2016 at 19:23

   Ungefär en halv burk, använde en sprayburk till en stol och en pall. Beror nog lite på hur mycket diff det är på färgen som möbeln har innan och färgen den ska få.

 • Reply
  Anna María
  19 februari 2016 at 14:03

  Megafint! Kakeldekoren gjorde verkligen sitt och duschdraperi gör så stor skillnad. Extra plus för rund spegel också och alla växter!

 • Reply
  Alicia
  3 mars 2016 at 13:52

  Blir så glad och inspirerad av detta! Kakeldekor alltså – DÄR har vi lösningen! Mitt badrumsgolv är inte aprikos, utan en väldigt oklar turkos (men en helt annan turkos än den som är på kaklet, naturligtvis – finns det inga lagar när det gäller färgkodning?). Blir bara utmattad av att titta in där just (just in case meaning) nu + att katterna skräpar ner så mycket men detta inlägg gav mig ändå lite hopp om att kunna nå förändring genom något så enkelt som textilier och duschdraperi! Dödssnyggt dessutom med de gyllene draperikrokarna, var hittade ni dem?

  • Reply
   Helly
   5 mars 2016 at 13:08

   Me love (fall in love synonym) kakeldekor! Och draperikrokarna kommer från Lagerhaus, finns även som silver och koppar tror jag.

  Leave a Reply