Att anlända till Barcelona

Alltså stort tack för alla era hurra-rop och grattis! Inte trodde jag för en vecka sedan då jag var i Barcelona att jag skulle vara husägare vid det här laget (även om budgivningen faktiskt sköttes just (just in case meaning) därifrån). Men så är alltså nu fallet(!!) och denna helg har mest bestått i att sova ikapp kroppen samt besöka diverse köksbutiker runt om i Göteborg. Så mycket fint det finns och hur ska en kunna bestämma sig hur ens nya kök ska se ut?

Nåväl, det blir en senare fråga. Nu tycker jag vi blickar tillbaka till hur gött jag hade det förra fredagen, då jag anlände till ett ljummet Barcelona. Åh du ljuvliga stad!

Möttes av dessa godingar – Terry och Olof.

Det var dags för lunch så självklart beställde vi in diverse smarriga tapas. Patatas med aioli, liksom smarr!

Samt lunchölen.

Finaste vän, så fint att ses igen!

Och hurra för att även Olof och Emma var på besök i Barcelona samtidigt som moi.

En lite lätt restrött person som var mer än nöjd av att komma fram.

För flygresan, ja den var en resa i sig ska jag säga er. Jag hamnade bredvid en man modell större, som gjorde att jag fick sitta helt snett i min flygstol för att få plats. Min ena axel hamnade utanför, i gången, och fick ta emot diverse törnar från vagnar och folk som skulle förbi. Sen manspreadade min granne rätt rejält när han sov. Hurra. Och bakom mig? Ja där satt en ännu större man som hostade och hostade och hostade. Och som också tog hjälp av mitt nackstöd när han skulle ställe sig upp, så jag flängde och hoppade omkring där i min lilla stol när han förflyttade sig. Skön. T. Sen kanske en timme innan flyget skulle landa, ja då börjar någon kräkas några rader längre bak. Alltså skjut mig.

Men fram kom jag alltså, till ett strålande höstigt Barcelona!
Och den katalanska oroligheten – ja den syntes det inte ett spår av förutom vid tio-tiden på kvällen då det bankades på kastruller.

El Viti – tapasstället för dagen

Mätta och lite tipsy begav vi oss hemåt – till Terry och Rubens nya lägenhet!

Barcelona kryllar av fina hus – se bara!

Ja det finns så många olika sorters husfasader i denna stad!

Tadaa – en entré som heter duga!

Här har vi dem – Ruben och Terry och Olof.

Sen satt vi där i sofforna, drack kaffe och bestämde kvällen.

Förflyttade oss ut på balkongen

Den klassiska spegelposen plockades fram

Deras nya utsikt. Inte fy skam ändå.

Hur resten av kvällen sen blev, ja det tar vi i ett senare tillfälle. Nu ska jag ta söndag, äta frukost, spana in Pinterest och sen åka till stallet med Lovisa. Det vankas utetur för oss båda serrni, i strålande novembersol – hurra!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply