Ännu en husvisningssöndag

husvisning-bjorboholm-01

I söndags bar det väg igen. Ja vi hade ännu en husvisning inbokad och denna gång fick vi ta oss en bit bort för att nå vår destination. Vi lämnade storstan och kom ut på… landet!

husvisning-bjorboholm-02

Vart tusan är vi?!

husvisning-bjorboholm-03

Efter en halvtimme kom vi fram till Björboholm, en liten ort utanför Gråbo som huserar ett helt gäng med fantastiskt vackra villor från nittonhundra talets början. Och vårt objekt var inget undantag – en pastellgrön trävilledröm från 1906.

husvisning-bjorboholm-04

Tyvärr låg huset lite väl nära vägen men på plussidan så hade det en fin utsikt över sjön Mjörn, som bara ligger några stenkast därifrån.

husvisning-bjorboholm-05

Här står David och begrundar det gigantiska köket. Ja hela huset var rätt så stort, 204 kvadratmeter för att vara exakt och rymde förutom ett stort kök – ett grovkök, inglasad veranda, mängder av rum och mängder av utrymme. Ja egentligen ett riktigt finfint hus, men som tyvärr ligger lite väl långt bort och som i sanningens namn både är för stort och dyrt för oss. Synd.

husvisning-bjorboholm-06

Ja verkligen synd, då sjön ligger så nära så nära

husvisning-bjorboholm-07

Vilket ger tumme upp för ett badmonster som mig

husvisning-bjorboholm-08

Så vi lämnade ett dimmigt Björboholm utan att ha nyttjat spenderarbyxorna

husvisning-bjorboholm-09

Så husletandet går vidare även om det mest troligt blir en liten julpaus nu framöver. För vem orkar sälja hus mitt under julen? Ja lite så tänker vi – med tanke på det dåliga utbudet av hus – att efter ledigheterna är över, ja då kommer det krylla av vettiga hus att välja å vraka mellan. Eller hur?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply